Zuidwolde – bouw woon/winkelcomplex

Voor Reins Bouwbedrijf uit Zuidwolde zijn we in de zomer van 2012 begonnen met het grondwerk voor de bouw van het woon/winkelcomplex de kleine bazar, waar voorheen Warenhuis Drupsteen gevestigd was.

De schone grond wordt afgevoerd en na de bouw van de grondmuren weer gedeeltelijk teruggeplaatst ter aanvulling.

Na de bouw leggen we  de riolering aan en sluiten deze aan op het gemeentelijk riool. Tevens leggen we aan de achterzijde een parkeerplaats aan voor bewoners en bezoekers.

Omdat de werkzaamheden door ons gefaseerd worden uitgevoerd, werken we dit artikel zo nu en dan bij.

De bedoeling is uiteraard dat een en ander gereed is voor en naadloos aansluit op de reconstructie van de hoofdstraat, 2e fase, welke in de loop in van 2013 in de planning staat.

Update 27/09/2012 inmiddels hebben wij de grondmuren e.d. aangevuld en aan de achterzijde een puinbaan aangelegd waarover de bouw goed bereikbaar blijft voor zware kranen e.d. Voorlopig is Bouwbedrijf Reins nu aan zet.

Update 14/03/2013 ondanks de winterse omstandigheden is de bouw mooi opgeschoten en sluiten we het complex binnenkort op de riolering aan; hiervoor zijn nieuwe grotere uitleggers nodig, met een gescheiden systeem.

Updaqte 5/06/2013 deze week zijn we begonnen met de aanleg van de bestrating; eerst de parkeerplaatsen (te bereiken via de achteringang naar de Steenberger Esweg), daarna de zijkant tegen damesmode Dekker en als laatste de voorkant.