Bedrijfsprofiel Buning Wegenbouw

Buning Wegenbouw is een dynamisch en middelgroot aannemersbedrijf met een solide reputatie op het gebied van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW). Onze activiteiten zijn verspreid over Noord- en Oost-Nederland, met het hoofdkantoor gevestigd in Zuidwolde.

Met een moderne vloot aan materieel en breed opgeleid personeel staan wij garant voor hoogwaardig vakmanschap en allround expertise. Of het nu gaat om het herstellen van huisaansluitingen, het bouw- en woonrijp maken van terreinen, grondverbetering, of het aanleggen van afwateringssystemen; wij nemen elke uitdaging aan met een flexibele aanpak.

Ons werk strekt zich uit tot verschillende sectoren, waaronder de overheid, de private sector, industrie, en de agrarische sector. Als familiebedrijf hechten wij grote waarde aan duurzame samenwerkingen en staan wij bekend om onze betrouwbare kwaliteit.

over Buning Wegenbouw BV

Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid en kwaliteit; we maken wat we beloven.

Grondwerk bedrijfspand in Assen

Buning Wegenbouw BV is trots op bijna 60 jaar ervaring in de grond-, weg- en waterbouw, waarbij we uitblinken in het verzorgen van complete infrastructuur. Ons brede scala aan diensten omvat onder andere reconstructies, bestratingen, grondwerk, riolering, drainage, mantelbuizen, duikers.
Met onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen kunnen we elke klus met vakmanschap en efficiëntie klaren, altijd met de tevredenheid van onze klanten als hoogste prioriteit.

Wij werken met plezier en toewijding voor diverse opdrachtgevers, waaronder gemeenten, nutsbedrijven, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, en bouwbedrijven. Onze certificering volgens diverse kwaliteits- en veiligheidsnormen benadrukt ons streven naar hoogwaardig werk, ook bij bodemsaneringen.

Met tientallen vakbekwame medewerkers en een eigen wagen- en machinepark hebben wij de capaciteit en flexibiliteit om projecten van elke omvang aan te pakken.
Buning Wegenbouw BV: waar ervaring, kwaliteit, en toewijding samenkomen voor de beste resultaten. Voor meer informatie over onze projecten en klanten kunt u terecht op onze website.