Zeewolde – Scoutinglandgoed

Ondanks het feit dat Koningin Máxima zaterdag 13 juni 2015 het terrein Scountinglandgoed in Zeewolde feestelijk heeft geopend,is het nog niet klaar voor de grote jamborees.

Daarvoor moeten er nog diverse leidingen, riolering, putten, kabels e.d. worden aangelegd. Men zocht hiervoor een gespecialiseerde aannemer met de juiste mensen en papieren en kwamen bij ons terecht.

Wij gaan deze mooie klus voor hun uitvoeren de komende zomerperiode. Wie weet komt Máxima nog even kijken naar de verrichtingen van onze mensen?

Update 2/7; vanmiddag de kick off meeting en de feitelijke werkzaamheden zijn maadag 6 juli 2015 begonnen.

Update 3/10. inmiddels buiten het scoutingterrein kilometers drukriolering door het Horsterwold richting Zeewolde aangelegd. Op het terrein zelf moeten we o.a. nog wat keerwanden zetten (voor een latere aanlegsteiger in het Nuldernauw), enkele uitstroombakken aanbrengen, nog enkele mantelbuizen en dan zou het ongeveer gereed moeten zijn.

Update 18/2/2016; de komende weken gaan we nog wat putten plaatsen en wat riolering Ø250 aanbrengen. Ook beginnen we ws half maart met de werkzaamheden voor het waterschap en bij de jachthaven aan het Nuldernauw; hier komt een ontvangstruimte die uiteraard ook op de riolering wordt aangesloten.