Sponsoring

Sponsoring Hodo Zuidwolde
Hodo – Zuidwolde

Diverse verenigingen in en om Zuidwolde kunnen rekenen op steun van Buning Wegenbouw B.V. We zijn sinds 1982 (!) hoofdsponsor van de VV Zuidwolde uitgezonderd een periode van 4 jaar rond 1989-1993(?). De huidige overeenkomst met de sponsorcommissie loopt tot en met het seizoen 2014/15. Het eerste elftal kwam het afgelopen seizoen uit in de 3e klasse B (zondag) van de KNVB, district Noord, waar uiteindelijk een verdienstelijke 6e plek is bereikt. Ook het jeugdvoetbal in Zuidwolde kan altijd op onze steun rekenen, zoals een rondrit na een kampioenschap. Nu zelfs met filmpjes (zie rechtsboven bij Huldiging).

Naast het voetbal ondersteunen we ook andere sporten. We zijn al jaren een zeer tevreden hoofdsponsor van het 2e team van korfbalvereniging ZKC’19. Ook de plaatselijke damverenigingen, diverse evenementen in de pony-/paardensport, de gymnastiek, de tennisvereniging, enzovoort worden door Buning gesteund (zie ook bij Foto Albums en dan Foto’s sponsoring).

Andere plaatselijke initiatieven worden ook door ons van harte gesteund, zoals de theaterkuil, de jaarlijkse maïscross en de dit jaar voor het eerst verreden crisiscross. Ook zijn we jaren een van de trouwe hoofdsponsors van plaatselijke feestweek in Zuidwolde en de jaarlijkse Bikkelloop.

Wij dragen graag een steentje bij.