Scholing – diploma uitreiking

In het kader van anticyclische scholing zijn donderdag 4 november 2010 in het Infra-huis van de Goa infra groep te Groningen de eerste diploma’s uitgereikt aan onze medewerkers. Ze hebben allemaal het diploma Aankomend riolering- en wegenwerker gehaald. Gefeliciteerd!

De afgelopen winterperiode zijn wederom een aantal mensen intern opgeleid voor bovengenoemde functies, deze mensen krijgen uiteraard binnenkort ook een diplma. Daarnaast zijn een aantal medewerkers opgeleid voor het diploma Aankomend straatmaker. Binnenkort worden deze diploma’s met een feestelijk tintje uitgereikt.

Voor komende winterperiode (2011/2012) worden cursussen georganiseerd op het gebied van machinaal straten (was vorig winter al de bedoeling, maar helaas niet aan toe gekomen), rijbewijs E achter B en VCA. De chauffeurs zijn al begonnen met cursussen in het kader van de ’35 punten’ voor hun groot rijbewijs dat in 2016 gehaald moet zijn.

De verkregen vakdiploma’s worden aangewend om het SEB-certificaat aan te vragen, omdat dit steeds vaker door opdrachtgevers wordt geëist.