Opleidingen bij Buning

Buning doet veel aan opleidingen

De afgelopen periode waren er weer tal van enthousiaste leerlingen/medewerkers aan de slag bij Buning Wegenbouw. Zo volgen er diverse medewerkers een opleiding tot vakman GWW of machinist. Ook zijn er momenteel meerdere stagiaires vanuit het voortgezet onderwijs betrokken bij ons om praktijkervaring op te doen. Verder zijn er enkele medewerkers via een beroeps begeleidende leerweg in opleiding tot uitvoerder bouwinfra. U zult het begrijpen; voor elk wat wils op elk niveau!

Als erkend leerbedrijf SBB (link plaatsen naar certificaat, elders op de site) met eigen leermeester, veel vakmensen en leuke projecten in de omgeving kunnen wij deze leerlingen een breed scala aan stage-/werkplekken / leerplaatsen bieden. Buning geeft op een pragmatische invulling aan deze periode, waarin uiteraard alle ruimte is voor persoonlijke begeleiding, eigen initiatieven, zelfontplooiing en een toekomst binnen ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen binnen (èn buiten) zijn vakgebied en hierdoor Buning stimuleert medewerkers ook tot het volgen van een opleiding of cursus. Door het opleiden van medewerkers in combinatie met het werken nabij onze vakmensen zal uiteindelijk de kennis en kwaliteit toenemen binnen de organisatie.

Op dit moment zijn er personen bij ons in opleiding die verbonden zijn aan het;

Veel andere opleidingen zoals VCA, Veilig werken langs de weg en BHV voeren we ook in de rustige winterperiode binnen ons bedrijf uit, dwz op ons vertrouwde kantoor bij het bedrijf.

Ben jij ook geïnteresseerd? Neem gerust via info@buning.nl contact met ons op voor de mogelijkheden.