Geslaagd jubileum

Altijd lastig om dat over jezelf te zeggen, maar we hebben zelf de indruk dat het een geslaagd jubileumfeest was. Vrijdag jl. is ons door alle medewerkers en zzp-ers diverse cadeaus aangeboden; bijzonder attent en erg bedankt, we zullen het mooie plekjes geven! Daarna ‘s middags begon het ‘echt’ met een officieel tintje in de vorm van een receptie met vele relaties en bekenden. Mooie toespraken van de wethouder, burgemeester en de voorzitter van de vv Zuidwolde. Erg mooi en bedankt voor de lovende woorden. We werden er bijna verlegen van.

Zaterdagmiddag ging het verder, natuurlijk veel geluk met het mooie weer. Veel kinderen hierop het terrein met (groot-)ouders. Het terras, de zandbak en luchtkussen zaten mooi vol. De meeste kinderen gingen geschminkt met ijsco en machinistendiploma vrolijk huiswaarts. Iedereen bedankt voor de komst! Erg leuk en gezellig.

De afsluiter was zaterdagavond; ouderwets gezellig schuurfeest met De Wethouders

Compra Minocin Online

kamagra oral jelly usa

, jongens bedankt voor jullie fantastische inzet!

Nogmaals iedereen bedankt voor de komst en de vele mooie bloemen en andere geschenken! Verder willen we Schoemaker tentenverhuur, Van de Belt verhuur & catering en Hitachi Nederland en uiteraard alle vrijwilligers bedanken voor de goede zorg en inzet, super.   

Er zijn veel foto’s afgelopen weekend gemaakt, binnenkort volgt een link.