Diploma uitreiking 18 november 2011

Afgelopen vrijdagmiddag vond een feestelijke diploma-uitreiking plaats, onder het genot van een hapje en drankje. In het kader van anticyclisch opleiden hebben onze medewerkers hun diploma uitgereikt gekregn.

De heer Dirk Lont van het Infra College uit Groningen heeft de officiele uitreiking op zich genomen, waarvoor onze hartelijke dank.

Een aantal medewerkers heeft het diploma Aankomend straatmaker gehaald en een aantal het diploma Aankomend riolerings- en wegenwerker. De interne scholing heeft afgelopen winterperiode plaatsgevonden.

Gefeliciteerd! We zijn trots op jullie!

Voor komende winterperiode (2011/2012) worden wederom cursussen georganiseerd op het gebied van onder andere Machinaal straten (was vorige winter al de bedoeling, maar helaas niet aan toe gekomen), rijbewijs E achter B en VCA.

De chauffeurs gaan verder met cursussen in het kader van de ‘punten’ voor hun groot rijbewijs dat in 2016 moet zijn gehaald.

Hieronder enkele foto’s van de feestelijke gelegenheid. Door de reflectie van de borden en kleding zijn sommige foto’s helaas wat donker uitgevallen.